Skąd miłość do gotowania? Mam to w genach. Cała rodzina kocha gotować. Już od najmłodszych lat podpatrywałam jak gotują moi rodzice i babcia. Później przyszedł czas na przygotowanie pierwszej potrawy i tak zrodziła się moja pasja do gotowania. Naturalnym krokiem była chęć zdobywania wiedzy w tym kierunku. Pojechałam na warsztaty kulinarne Toscana Mia zorganizowane przez dwie Włoszki Simonetta i Paola w Gaiole w Chianti. Tam zasmakowałam się w kuchni włoskiej i klimacie jaki towarzyszy temu regionowi. Fantastyczną przygodą był też profesjonalny kurs gotowania z Kurtem Schellerem w Warszawie, dzięki niemu nauczyłam się podstaw dobrej kuchni, poznałam
unikalne produkty, z których można wyczarować pyszne dania. Praktyczne doświadczenie zdobywałam pracując wiele lat jako kucharz/sous chef w warszawskich restauracjach.
Naturalną kontynuacją marzeń jest dziś firma cateringowa. Dzięki niej mogę codziennie oddawać moją miłość do gotowania, przygotowując posiłki, które trafiają do ludzi, którzy chcą odkrywać wyjątkowe smaki w dowolnym miejscu i czasie. To dla nich z największą radością codziennie przygotowuję nowe potrawy, aby mogli cieszyć się każdym dniem, przekazuję im w pudełku.